top bar
QuickTopic free message boards logo
Skip to Messages

TOPIC:

Sanchez flyttet real madrid drakt kortermet til Kina

1
alejandra29Person was signed in when posted
05-22-2017
04:36 PM ET (US)

Arsene Wenger uttrykte frustrasjon med spørsmål om Alexis Sanchezs kontraktssituasjon på fredag,
Sanchez og Mesut Ozil har ennå ikke signert ny kontraktsutvidelse ettersom avtalene deres nærmer seg siste 18 måneder, og tidligere Manchester City-leder Manuel Pellegrini lagde spekulasjoner om at Sanchez flyttet real madrid drakt kortermet til Kina av chilenske for å bli med i Hebei China Fortune.
Daily Mirror rapporterte fredag ​​at Arsenals første tilbud på £ 180 000 i uken var blitt avvist av Sanchez, men sa på sin pressekonferanse før søndagets besøk til Manchester City, sa Wenger at han ikke hadde noe å si om kontraktsforhandlingene .
'Du kaster bort tiden din fordi disse spillerne har 18 måneders kontrakt', og jeg ser ikke hvorfor det er noe i pressekonferansen om å få det spørsmålet, 'sa liverpool drakt barn Wenger. 'Kanskje du mangler litt kreativitet i avisene, og du kommer alltid opp med det samme emnet.' Jeg ser ikke hvorfor det burde dukke opp på hver pressekonferanse.
Sanchez kunne ha rapportert gjort opp til £ 400 000 i uken i Kina og Pellegrini, som sa at han ble forhindret i å bringe Sanchez til byen på grunn av hans økonomiske rettferdige lek, billige fotballdrakter har gjort det klart at han ville ønske velkommen til angriperen på sin nye klubb.
'Hvis han vil, har vi en klubb i Kina, og han kan bli med oss ​​raskt,' Pellegrini ble sitert i denne uken, selv om hans kommentar ikke syntes å være helt alvorlig.
Wenger hadde ingen interesse i å diskutere dette emnet heller.
'Hvis du vil gå til Kina, kan du forstå at jeg har helt forskjellige bekymringer fra Kina i dag foran Manchester City-spillet,' sa Wenger.
På spørsmål om hans spillere kunne bruke lukrative kinesiske tilbud som forhandlingsverktøy, reagerte Wenger: 'Se, jeg tror jeg har juventus drakt stengt dette emnet.'
http://www.nurmuslim.com/index.php/blogs/7...l-drakt-mourinhos-s
http://www.ccjfriends.com/blogs/post/4507
http://dancehalldatabase.com/blog/Jeg-vil-...n-i-situasjonen/135
http://jacqueline39.allmyblog.com/8-turen-...-middlesbrough.html
http://fotballdrakter.blogrip.com/liverpool-drakt-barn/
http://fotballdrakters.eklablog.com/klokka...fernando-a130219838
http://jefferey.blogminds.com/til-tross-fo...at-palasset-2615590
http://www.pin2ping.com/blogs/584543/23617...madrid-drakt-korter
http://icoolly.com/blogs/1704/8866/lykkes-...barn-a-ta-opp-10-15

Print | RSS Views: 2 (Unique: 2 ) / Subscribers: 0 | What's this?