QuickTopic free message boards logo
Skip to Messages

TOPIC:

manchester united drakt

1
alejandra29Person was signed in when posted
06-18-2017
10:41 AM ET (US)

fotballdrakter barn, manchester united drakt

Robert Lewandowski scoret to ganger da Bayern gjenopprettet sine 10-punktsledere.
Bayern München gjenvunnet sin 10-poengs ledelse på toppen av Bundesliga med en komfortabel 4-1-vinner i Der Klassiker mot Borussia Dortmund på Allianz Arena.
Franck Ribery, Robert Lewandowski og Arjen Robben var alle på scoringslaget for de forsvarende mesterne, som opprettholdt sin sunne fordel over andreplasserte RB Leipzig i tittelløpet.
Dortmunds Raphael Guerreiro scorte på mål for de besøkende, men det var lite trøst i et nederlag som etterlot dem fjerde i ligaen, selv om Hoffenheims tap på Hamburg Automatic Champions League plasserte.
Bayern, som ble slått i Hoffenheim på tirsdag, var 2-0 opp innen 10 minutter mot sine store rivaler Dortmund. Ribery sparket hjem Philipp Lahms tilbaketrukket fra bylinjen før fotballdrakter barn Lewandowski frispark slo Dortmund målvakt Roman Burki med letthet.
Guerreiro trakk et mål tilbake for Dortmund på Bayern 's igjen teamet på toppen.
Robben tvang en redning fra Burki etter at et varemerke ble kuttet inn fra høyre i oppkjøringen til halvtid, men han skulle ikke nektes med et lignende trekk like etter omstart som ga Burki ingen sjanse.
Pierre-Emerick Aubameyang hadde en sjanse til å kaste ledelsen igjen, men Jerome Boateng ryddet av linjen, og mindre enn et minutt senere hadde Bayern en straff da Burki trakk Lewandowski seg gjennom på mål. Keeperen fikk på det gule kortet et gult kort, men Lewandowksi satte inn hjemmelaget for å få glansen på resultatet.
Guido Burgstaller satte Schalke på kurs for seier over Wolfsburg.
Schalke beseiret Wolfsburg 4-1 for å forlate 2009-Bundesliga-mesterene ubehagelig nær nedrykkssonen lørdag united drakt etter to rette tap.
Wolfsburg er et poeng uten fare med bare seks kamper igjen, mens Schalke lettet deres relegasjonsproblemer ved å flytte til 10, åtte poeng klart.
Max Meyer satte opp Guido Burgstaller for å gi hjemmelaget en tidlig ledelse, og Leon Goretzka gjorde det 2-0 i 23 minutter.
Daniel Caligiuri, en vintermelding fra Wolfsburg, scoret mot sin tidligere klubb like etter pausen, og Burgstaller hevdet sitt andre med mer enn 10 minutter igjen.
Mario Gomez trakk en tilbake med en straff, men det var for lite, for sent for de besøkende, som slumped for å lykkes suksess nederlag under ny trener Andries Jonker.
Jonker hadde vært ubeseiret i fire kamper til onsdagens tap hjemme til Freiburg.
Emil Forsberg scoret i tredje minuttet av skade tid for RB Leipzig å sikre en 1-0 seier over Bayer Leverkusen og holde seg på kurs for en automatisk Champions League-plass fra sin debut sesong i toppflyet.
Leipzig kaptein Willi Orban ble sendt av med to minutter igjen Yussuf Poulsen for å sette opp Forsbergs vinner.
Leipzig blir andre, mens Leverkusen forblir seks poeng fra nedrykksonen.
Aaron Hunt feirer med Bobby Wood etter netting Hamburgs vinner.
Hoffenheim led 2-1 tap mot Hamburg da manchester united drakt de ikke klarte å konsolidere tredjeplassen.
Aaron Hunt sparket Hamburg foran midtveis gjennom første innlegget, bare for Matthias Ostrzolek å gi bort en straff, som ble omgjort av Andrej Kramaric 10 minutter før pausen.
Men amerikanske fremover Bobby Wood krysset for Hunt å score Hamburgs vinner med en kvart time igjen, løfte side fire poeng som er fri for nedrykkssonen etter sin fjerde rette seier hjemme.
Christian Clemens ga et raskt svar etter at Anthony Modeste spilte midtbanespilleren i Köln.
Ibrahima Traores kryss for Thorgan Hazard fjernet Horn og gikk inn etter pausen, tre minutter før Modeste var lik den franske angriperens 23. mål i sesongen.
Deretter slo Gladbach kaptein Lars Stindl vinneren i 80-tallet for å løfte siden til åttende, et poeng bak Køln i sjette.
Freiburg føyde til Mainz 'nedrykk bekymringer med en 1-0 seier.
Nils Petersen konverterte fra nært hold med 20 minutter igjen for å forlate Martin Schmidts jobb som Mainz-trener i fare etter sidens femte rette nederlag.
Det var kontrovers over målet - Petersen ble holdt på grunn av den skadede Mainz-spilleren som lå på banen.
Kun målforskjell var å holde billige fotballdrakter Mainz ute av nedrykkssonen, selv om det kunne endres 29. august, som har 29 poeng, besøker Hertha Berlin.
http://fotballdrakter2018.seesaa.net/article/450227871.html
http://jacqueline39.allmyblog.com/18-men-r...ste-er-a-prove.html
http://www.bloggerfree.com/event/1748
http://www.malluz.com/event/366
http://www.cheers-freeee.in/blogs/346/1245...kt-kortermet-er-syk
http://aroofaboveus.org/forum/topic/222512
http://madeleine.blogfree.biz/note/229466/...ona-drakt-barn.html
http://lerumbasocial.com/blogger/16796/sa-...kt-at-han-flte.html
http://onlineskypecontacts.com/social/event/17

Print | RSS Views: 198 (Unique: 150 ) / Subscribers: 0 | What's this?