QuickTopic free message boards logo
Skip to Messages

TOPIC:

dortmund drakt barn

1
alejandra29Person was signed in when posted
05-18-2017
09:05 PM ET (US)

Omar Abdulrahman, venstre, mottok årets AFC-spiller.
Den angripende midtbanespilleren Omar Abdulrahman vant den asiatiske fotballforbundets spiller av årets pris for å hjelpe Al Ain til å nå finalen i AFC Champions League og styre De billige fotballdrakter forente arabiske emirater inn i den siste runden som kvalifiserer til VM.
'Denne prestasjonen er en nasjonal prestasjon,' sa Abdulrahman på prisutdelingen på torsdag.
'Denne prisen er for UAE-landslaget og Al Ain.' Det er det andre året på rad at prisen går til en spiller fra UAE, det er bevis på at vi har talentfulle spillere. ''
Abdulrahman slo Kina 's Wu Lei og Hammadi Ahmed i Irak for den beste individuelle ære for asiatiske spillere som spilte i Asia He Ahmed Khalil i fjor.
Al Ain dortmund drakt barn mistet den asiatiske Champions League-finalen til den sydkoreanske klubben Jeonbuk Motors sist helg, men Abdulrahman tok opp åtte mest verdifulle spillerpriser under turneringen og scoret tre ganger.
Japan-angriperen Shinji Okazaki ble kåret til AFCs asiatiske internasjonale spiller av året etter chelsea drakt kortermet å ha hjulpet Leicester City på sin fantastiske løp til Premier League-tittelen i England.
Caitlin Foord slo australsk lagkamerat Lisa de Vanna og Kina 'Tan Ruying for kvinnens spilleren av årets pris.
AFC ga Federation of African Football president Issa Hayatou sin Diamond of Asia-prisen i anerkjennelse for hans fire-tiårs involvering i utviklingen av spillet.
'Hele det afrikanske kontinentet er æret av denne prisen,' sa Hayatou. 'Afrika og Asia har lignende muligheter og utfordringer. Hvis du fortsetter å snakke med en enhetlig stemme, kan vi se chelsea drakt på fremtiden sammen med optimisme.'
http://madeleine.blogfree.biz/note/221218/...19konkurransen.html
http://www.guadalupe.estranky.sk/clanky/re...rid-drakt-barn.html
http://maximilian28.over-blog.com/
http://www.bbmates.com/blogs/post/4026
http://aroofaboveus.org/blogs/post/63315
http://jacqueline39.allmyblog.com
https://fotballdrakter.page4.me/
http://www.cokoyes.com/blog/250904/og-live...d-%C3%A5-bli-verre/
http://fotballdrakt.hatenablog.com/entry/2017/05/18/100027

Print | RSS Views: 96 (Unique: 58 ) / Subscribers: 0 | What's this?