top bar
QuickTopic free message boards logo
Skip to Messages

TOPIC:

pliantesuceava2

1
pliantesuc2Person was signed in when posted
06-15-2015
03:02 AM ET (US)
Este foarte important sa aveti o afacere vizibila

Printul indoor se refera in principiu la toate materialele printabile de dimensiuni medii sau mici. La noi puteti comanda la preturi accesibile carti de vizita, afise si tablouri, flyere si pliante, cataloage, calendare si brosuri. Toate materialele printabile pe care le creeam sunt tiparite pe materiale la alegere: hartie obisnuita, hartie fotografica, hartie cartonata sau carton mat si lucios, in functie de preferintele si bugetul dumneavoastra. Designul va fi realizat in colaborare cu dumneavoastra si materialele publicitare vor fi realizate cu echipamente Canon, din ultima generatie. Suntem atenti la calitate si detalii astfel ca toate materialele noastre sunt apreciate. Ocaziile si evenimentele tale nu vor mai trece neobservate niciodata daca apelezi la noi. Va suntem alaturi cu afise si tablouri de mari dimensiuni. Le putem imprima e canvas sau pe hartie fotografica, tiparul fiind de o calitate foarte buna.

http://zappingmedia.ro/calendare-si-cataloage/

Promovarea prin pliante este eficienta

In loc sa alegi un display alb-negru, de preferat este sa mergi pe ceva colorat, alege tipul de hartie pe care se va face imprimarea mata, transparenta, lucioasa, simpla etc. , include grafica in fundal, fotografii ale produselor si odata ce i-ai conceput design-ul vezi de ce cantitate ai nevoie si pregateste-te pentru etapa urmatoare. Acest urmator pas consta in distributia pliantelor, trebuie sa stii cand si unde vor fi impartite. Cand? Cu cateva zile inainte de a incepe oferta, pentru ca eventualii clienti sa fie informati. De preferat sa fie cu 7-10 zile inainte pentru ca succesul campaniei de promovare sa fie maxim. Tine cont de toate aceste detalii pentru realizarea unor pliante si flyere de calitate, apeleaza la profesionisti pentru realizarea lor, si apoi distribuie-le pentru un impact maxim si pentru a te ajuta sa iti promovezi cu succes produsul sau serviciul oferit.
Daca ai o afacere si iti doresti o promovare cat mai complexa, trebuie sa apelezi la cat mai multe variante. Evident, cea mai moderna este promovarea online, insa nu trebuie neglijata nici promovarea outdoor. Flyere. Este cea mai comuna solutie de promovare outdoor. Multi spun ca este eficienta, multi spun ca este ineficienta. Adevarul este ca este eficienta doar daca optezi pentru o impartire foarte targetata a lor. Bannere. Sunt o solutie eficienta daca ai un spatiu eficient in care sa le afisezi. Costul major pe care il impun bannerele nu este cel al bannerului propriu zis, ci cel al spatiului unde va fi afisat. De regula, acesta presupune o chirie destul de piperata, mai ales daca este intr-un loc vizibil, cu vad foarte bun.

http://zappingmedia.ro/flyere-pliante-si-a...de-mici-dimensiuni/

Promovarea afacerii prin personalizari obiecte promotionale

De cele mai multe ori, flyerele se tiparesc pe carton lucios cu gramaj cuprins intre 90 si 130 g, iar pliantele, pentru a rezista mai mult in timp, se printeaza pe carton de 130 si 250 g. Print Outdoor prin Tipografie si Materiale Publicitare de care orice afacere are nevoie. Cand spunem outdoor in Romania ne gandim la afara, in aer liber, iar pentru print Outdoor reprezinta acele materiale publicitare de mari dimensiuni scoase afara la vedere pentru potentiali clienti, realizate la o tipografie profesionala, vizibile foarte usor pentru campanii de anvergura. Acestea sunt facute la noi la tipografie pentru clientii care doresc sa sa aiba o campanie outdoor de succes si este foarte important pentru acestea si grafica. Astfel inainte de crearea unui print outdoor, in functie de ceea ce stabileste clientul, cream grafica pentru aceasta si o verificam inainte de a o scoate afara in campanii.

Caut firma ce poate oferi gravura laser

In etapa de creare a unui pliant publicitar fie ca utilizezi o imagine sau o culoare oarecare ca background, fii atent ca aceasta sa atraga publicul, sa fie in ritm cu evenimentul si sigur sa nu fie una deranjanta sau confuza. Culorile calde sau combinatii ale acestora sunt recomandate a fi folosite in etapa de creare a unui pliant publicitar. Poti folosi si culorile reci pentru puternica lor simbolistica ori te lasi inspirat din culorile anotimpul de fata sau sarbatorile de iarna si lista poate continua. Pentru a putea obtine pliante publicitare cu un impact vizual ridicat trebuie sa ai in considerare calitatea cat mai buna a hartiei utilizate in momentul tiparirii. Dintre categoriile de hartie des utilizate, amintim tipurile de hartie cu un gramaj intre 50 -170g si cartoane uzuale cu un gramaj intre 170-400g, care pot fi mate sau lucioase.

Promovarea unei afaceri prin pliante Suceava

Totodata materialele pentru campaniile outdoor trebuie sa fie mai rezistente atat la intemperii cat si la lumina, astfel ca se folosesc culori speciale si procese tenologice diferite pentru realizarea acestora. De obicei, in campaniile realizate outdor (afara), se cer afise de mari dimensiuni pentru spectacole, ce sunt aduse direct de la tipografie ca: bannere de efect si culori tipatoare pentru acele campanii ce promoveaza deschideri de cluburi sau materiale publicitare de mari dimensiuni cu un mesaj concret si o grafica exceptionala. Noi vedem Outdoor ( afara ) ca totalitatea acelor materiale necesare unei promovari de succes in aer liber pentru afacerea pe ce o detineti. Astfel indiferent de cea ce promovati veti avea maximul de consiliere si veti primi toate materialele publicitare, necesare la o campanie de succes, direct de la tipografie.

Relevanta este o modalitate foarte buna de a atrage atentia publicului tinta. Informatiile oferite trebuie sa fie, in primul rand, lizibile si, in al doilea rand, relevante,astfel incat destinatarul mesajului sa perceapa cu usurinta informatia diseminata. Die-cut-urile sunt instrumente puternice de proiectare si personalizari obiecte promotionale ce fac pliantele mai atractive si ajuta la generarea interesului pentru mesajul dumneavostra, sau gravura laser. Acestea sunt doar cateve idei pe care le puteti lua in calcul atunci cand doriti realizarea unor astfel de materiale tipografice. Nu uitati, un design simplu, cu mesaje relevante denota profesionalism si determina lizibilitate.

Exista foarte multe tipuri de brosuri, de marimi si forme diferite. insa doua lucruri au in comun toate aceste brosuri: se distribuie gratuit si reprezinta o forma de marketing direct. O brosura publicitara este fie impartita pe strada, fie distribuita cu produse sau alte materiale promotionale, fie inmanata clientului cand viziteaza firma, trimisa prin posta, etc. Pretul fluturasilor se stabileste in functie de mai multe criterii, cum ar fi: numarul de bucati care intra pe un A4, tipul de hartie, numarul de fete “ print o fata sau print fata-verso si nu in ultimul rand tirajul.

Tag: click aici mai mult inscriptionari auto Suceava

Print | RSS Views: 2 (Unique: 2 ) / Subscribers: 0 | What's this?