QuickTopic free message boards logo
NOTICE: QuickTopic is shutting down soon. Learn more.
Skip to Messages

TOPIC:

Blue Exorcist (MH): Assiah

(not accepting new messages due to QuickTopic shutdown)
11
The DonkeyPerson was signed in when posted
12-12-2012
09:24 AM ET (US)
jah zeker doen:)
sorry dacht dat je hem zoiezo na een paar posts van andere zou plaatsen:P
loopt nog niet echt lekker... dus hopen dat we nacht 1 doorkomen en dan kunnen we in dag 2 meer.

ik neig er na om iedereen een hint te laten geven en daarna gwn voor de no lynch te gaan, mensen willen niet stemmen, dus als we het toch gaan proberen zouden we als verdacht overkomen en dat heb ik liever niet in dag 1.
10
Basti-B
12-12-2012
01:32 AM ET (US)
Zal ik nu maar mijn hint geven? Dat ik een familiar ben.
9
Basti-B
12-07-2012
08:42 AM ET (US)
Ik dacht dat ik als hint zo kunnen zeggen dat ik een familiar ben.

Rin (jij) is de zoon van de duivel zonder dat hij dat zelf weet, dat geldt ook voor zijn tweeling broer.
Alle demonen worden gestuurd door de duivel. exorcisten hebben juist als doel de demonen te verslaan en de duivel te doden.
Rin staat daar dus tussen in, maar ook hij wil de duivel vermoorden omdat die zijn stiefvader heeft vermoord.
Ik denk dat ik zo de verhoudingen wel redelijk heb weergeven.

Ik zal meer proberen te praten, maar zeker in het begin heb ik geen idee wat ik zou kunnen zeggen.
8
The DonkeyPerson was signed in when posted
12-06-2012
10:22 AM ET (US)
ow btw, vergeet niet zo nou en dan wat te zeggen in het gewone topic he! ik zie je vaak als verdacht omdat je flink op de achtergrond blijft:P (niet extreem veel gaan posten ofzo, dan zouden ze je verandering in speelstijl weer verdacht vinden:P)

heb jij al een hint naar je eigen personage bedacht? miss handig, zou leuk zijn als het een beetje los kwam en als ik de enige ben die straks een hint geeft gaat niet altijd iedereen mee, zodra de 2e hint er is, komen er veel meer los:)
7
The DonkeyPerson was signed in when posted
12-06-2012
10:20 AM ET (US)
nope voor mij ook geen andere gaves:) hoewel de mason gave super sterk kan zijn als je het goed gebruikt:D als we dingen goed op elkaar afstellen kunnen we heel wat berijken. wel moeten we oppassen dat we niet worden aangezien als het wolven paar, dus pas op met dingen los laten over dit. (zowel wat we hier bespreken als dat we uberhaupt iemand hebben met wie we mogen praten)

die van de duivel lijkt me wel wat:P lekker een beetje stoken in het spel:P (kan ik denk ik wel hebben:P) maarja moet het ff goed lezen om daar voor te gaan (speelt toch wel onhandig als je de serie echt niet kent... alle excorsisten hebben iets met de duivel te maken toch? en demonen dan weer ook, of is het in dit verhaal anders?)
6
Basti-B
12-05-2012
03:23 PM ET (US)
Ik heb geen andere gaves, jij dan?
Ja, voorzover ik weet is er maar 1 tweeling, maar misschien maakt dat niet uit. Je zou natuurlijk ook iets met verband tot de duivel kunnen zeggen, maar dat kan je ook juist verdachter maken ;) voor de rest komen er momenteel geen goede gedachten in me op.
5
The DonkeyPerson was signed in when posted
12-05-2012
09:34 AM ET (US)
nja ik denk toch dat ik hier maar gebruik van ga maken, dan kan ik hier mijn ideeŽn op pleuren zonder dat ik je live spreek:P

Begin ik meteen even met de vraag: Heb jij nog gaves, andere doelen of iets anders afgezien van mason aan je personage zitten?

Verder heb ik mn huidige ideeŽn in het normale topic gegooit, was veilig genoeg:)

Ik zat in mn hoofd met de tip "Ik ben lid van een tweeling" nu heb ik sterk het gevoel dat ik de enige tweeling in het verhaal ben, en ik het dus meteen op 2 personages vast zet. wil eigenlijk iets algemeeners, dus ik kijk nog even verder, als jij iets bedenkt wat ik als hint kan gebruiken hoor ik het graag:) (jij kent de serie tenslotte beter dan ik:P)
4
Basti-B
12-04-2012
02:04 AM ET (US)
Ik meld me ook maar ff op dit forum, ook al hebben we elkaar al gesproken :)
3
The DonkeyPerson was signed in when posted
12-03-2012
04:22 PM ET (US)
Okey NeeNee heeft het al uit de doeken gedaan, Ik ben dus Donkey (Rin) en jij bent Basti (Kuro). Voor de mensen die dit na afloop van het spel lezen, De kans is groot dat wij redelijk wat van onze communicatie buiten dit topic doen, omdat dat makkelijker is voor ons:P (wel jammer voor het terug lezen maarja:P) miss dat ik onze gesprekken nadien hier post als ik er aan denk ze over te nemen:)
2
Rin
12-03-2012
09:53 AM ET (US)
We weten nu alleen elkaars personage, maar niet de users die er achter zitten. Is het toegestaan die te delen? of is dat juist de bedoeling?
1
NeeNeePerson was signed in when posted
12-03-2012
02:47 AM ET (US)
Welkom, Rin en Kuro! Dit is het topic waar jullie met elkaar kunnen overleggen. Eigenlijk zouden jullie dat telepathisch moeten doen, maar dat is nogal onpraktisch, vandaar dat ik maar even een plekje maak. :p Het is jullie overigens ook toegestaan om met elkaar over het spel te praten buiten dit topic als jullie dat willen.